Registrere fravær

Slik registrerer du fravær

1. Klikk Ny i vinduet Fravær.

2. Velg aktuell Fraværstype i nedtrekkslisten for dette.
  3. Velg Fravær fra dato og Fravær til dato ved hjelp av nedtrekkslistene for dato.
    Ev. timer dersom du har valgt å registrere fravær i timer.
  4. Antall dager oppdateres automatisk ut fra datoene du setter. Dersom du skal føre halve dager, setter du korrekte datoer og overstyrer feltet Antall dager.

5. Bruk feltet Notat dersom du ønsker å registrere årsaken til fraværet.
  6. Velg passende Fraværstatus.
  7. Klikk OK.

Du har nå registrert et nytt fravær.

Tips! Du kan redigere eller slette fravær ved hjelp av knappene Rediger og Slett .

Se også:

Fraværsregistrering

Personalregister, fanekortet Personal

Personalregisteret