Personalregister, fanekortet Dokument

I fanekortet Dokument kan du opprette dokumenter som har med den ansatte å gjøre. Det kan være ansettelsesavtale, arbeidsreglement etc. Dokumenter du oppretter via personalkortet vil automatisk være av typen Ansatt, men dette kan overstyres dersom det er ønskelig å opprette andre typer dokumenter via personalregisteret.

Tips! Du kan åpne et dokument ved å dobbeltklikke på et dokument i listen eller ved å klikke Åpne dokument.

Du kan importere dokument ved hjelp av knappen for dette. Les mer i Importere dokumenter.

Se også:

Personalregisteret

Importere dokumenter