Overføre til lønnsmodulen

Når en timeseddel er ferdigregistrert, vil du kunne overføre timelinjer til lønnsmodulen. Dette er også mulig etter at timene er overført til ordre og fakturert.

Hvilken status overføringen skjer fra, vil variere ut fra hvilke statuser du har valgt å bruke i firmainnstillingene for timeregistrering. Overføringen kan finne sted fra statusene Ubehandlet, Ferdigregistrert eller Klar til overføring basert på innstillingene som er satt.

Husk å merke av for hvordan timene skal overføres i kolonnen Overførbar. Har du glemt å angi noe her, vil du få en melding om dette. Denne kan du velge å skru av, slik at den ikke vises igjen.

Slik overfører du timer til lønnsmodulen

1. Klikk Overføre til lønnsmodulen i verktøylinjen øverst i timeregistreringsmodulen. Et nytt vindu åpnes og selve overføringen vil foregå herfra.
  2. Kontroller samtlige linjer på timeseddelen. Merk deg at enkelte felter er redigerbare. Hvilke felter som skal være redigerbare, angir du i firmainnstillingene for timeregistrering.
  3. Klikk på knappen Overføre for å overføre til modulene du har valgt i kolonnen Overførbar.
  4. Svar Ja for å bekrefte overføring til valgte moduler.

Timeseddelen vil nå endre status til Ferdigbehandlet og all videre behandling av timeseddelen vil foregå i Lønnsmodulen.

Merk! I firmainnstillinger for timeregistrering kan du velge om det skal være mulig å overføre timelinjer til Ordre/Faktura, Prosjekt og/eller Lønn. Har du åpnet for mer enn ett alternativ her, vil du på selve timeseddelen kunne velge alternativ i feltet Overførbar. Du kan ikke overføre til både Ordre og Prosjekt, da dette vil medføre dobbeltfakturering.

Se også:

Opprette en ny timeseddel

Overføre timelinjer til ordre/prosjekt

Statushistorikk

Firmainnstillinger for timeregistrering