Synkronisering før import fra Huldt & Lillevik

Før du kan importere bilag fra Huldt & Lillevik til Mamut, må du eksportere ut tre synkroniseringsfiler fra Huldt & Lillevik. Synkroniseringsfilene som gjelder kontoplan, avdeling og prosjekt må synkroniseres og knyttes sammen med tilsvarende verdier i Mamut Business Software før du kan importere bilag.

Merk! Du bør foreta en ny synkronisering før import dersom du har gjort endringer i avdelinger, prosjekter eller kontoinformasjon i Huldt & Lillevik.

Slik går du frem for å synkronisere

1. Klikk Synkroniser.
  2. Velg Firmadatabase å synkronisere mot i nedtrekkslisten
  3. Klikk på søkeknappen og bla deg frem til Synkroniseringsfilen for kontonummer fra Huldt & Lillevik.
  4. Marker en verdi i listen til venstre (H&L) og en verdi i listen til høyre (Mamut) og klikk Koble for å knytte verdiene sammen. Klikk Koble fra om du ønsker å oppheve til tilknytning.
  5. Gjenta prosedyren med å vise til synkroniseringsfilene og koble verdier i fanekortene Avdeling og Prosjekter.
  6. Klikk Neste for å synkronisere.

Når synkroniseringen er utført, kan du importere bilag fra Huldt & Lillevik.

Se også:

Import av bilag fra Huldt & Lillevik

Mamut Import/Eksport