Import av bilag fra Huldt & Lillevik

Fra Huldt & Lillevik kan du eksportere bilag som kan importeres i Mamut Business Software. Filen som importeres fra Huldt & Lillevik heter: UTxxxTRS.HLT, der xxx = klientnavnet. Systemet vil sjekke at xxx stemmer med Firmadatabasenummeret som programmet har synkronisert informasjon fra.

Merk! Før du kan importere bilag fra Huldt og Lillevik må du synkronisere og knytte sammen verdiene fra programmene. Synkroniseringen startes i første steg av veiviseren for import av bilag fra Huldt & Lillevik. Les mer om hvordan du gjør det i Synkronisering før import av bilag fra Huldt & Lillevik.

Slik eksporterer du bilag fra Huldt & Lillevik

1. Bilag eksporteres ved at du står i fanekortet Daglig i Oppgavestyrer-vinduet.
  2. Klikk Skriv ut på høyre side av bildet.
  3. Klikk på pluss-tegnet ved siden av denne mappen for å få opp flere undermapper.
  4. Velg Regnskapsbilag. Denne velger du ved å dobbeltklikke, eller ved å klikke en gang for deretter å klikke på knappen Velg.
  5. I bildet du så kommer inn i kan du velge hva du ønsker å eksportere. På regnskapssystem må du velge Huldt & Lillevik Standard.
    For å sette et annet område enn standard, må du klikke på knappen på område.
  6. Når alle innstillinger er satt, klikk OK.

Du vil nå finne den aktuelle filen på det tidligere valgte området.

Slik importerer du bilag fra Huldt & Lillevik til Mamut Business Software:

1. Velg Import i veiviseren for Import/Eksport og klikk Neste.
  2. Marker Bilag fra Huldt & Lillevik og klikk Neste.
  3. Klikk Synkroniser for å synkronisere dataene mellom de to programmene.
  4. Velg firmadatabasen du skal synkronisere mot i nedtrekkslisten for dette.
  5. Angi filbane og filnavn for synkroniseringsfilen UTxxxTRS.hlt. Klikk ev. på søkeknappen for å bla deg frem til filen.
  6. Klikk Neste.
  7. Velg hvilken Firmadatabase filen skal importeres til og angi filbane for importfilen UTxxxTRS.hlt.
  8. Klikk Import for å overføre bilagene til hovedbok.

Det vil nå bli skrevet ut en posteringsjournal.

Dersom importfilen ikke følger det oppgitte formatet, vil du få beskjed om at formatet er ugyldig, eller du vil få feil med den importerte informasjonen.

Se også:

Synkronisering før import fra Huldt & Lillevik

Mamut Import/Eksport