Import fra Excel

Det er mulig å importere kontakter og produkter til Mamut Business Software fra Microsoft® Excel®. For å starte importveiviseren gå til Fil - Import – Import/Eksport - Import fra Excel. Før du starter importen må du opprette en Excel-fil med de data du ønsker å importere til Mamut Business Software. Denne filen må tilfredsstille følgende krav:

Når Excel-filen er opprettet kan du starte importveiviseren som vil føre deg gjennom importen.

Se også:

Mamut Import/Export

Import/Eksport (csv-filer)