Import/Eksport (csv-filer)

Formatet csv beskriver filer hvor data er kommaseparert. Disse kan åpnes enten som tekstfiler eller som Excel-filer. Mer informasjon om kommaseparerte filer finner du i Beskrivelse av CSV-filformater. For å imortere/eksportere csv-filer gå til Fil - Import - Import/Eksport eller File - Eksport - Import/Eksport. Det er også mulig å åpene exe-filen Mamut ImportExport i installasjonsmappen til Mamut Business Software.

Pålogging til Mamut Import/Export

Tast inn samme brukernavn og passord som du benytter ved innlogging i ditt Mamut-system. Trykk [Tab] på tastaturet for å aktivere knappen Neste, som du deretter klikker på for å starte Mamut Import/Eksport.

Import/Eksport krever bruk av passord. Dersom du ikke benytter passord i Mamut Business Software, må du opprette et i brukerinnstillingene, eller be systemadministrator om å opprette et.

Glemt passord?

Dersom du har glemt passordet ditt og ønsker hjelp til å komme inn i programmet, må du ta kontakt med Supportsenter for å få tilsendt et skjema du må fylle ut for å identifisere hvem du er. Dette for å beskytte deg og andre brukere mot misbruk. Når du har fylt ut skjemaet, fakses det til Supportsenter på faksnr. 23 20 35 71. En av våre konsulenter vil da ringe deg opp og hjelpe deg inn i programmet.

Merk! Du må sitte foran PC-en for at vi skal kunne hjelpe deg. Vær oppmerksom på at det kan tas betalt for tjenesten dersom det er en brukerfeil.

Se også:

Mamut Import/Eksport

Import av informasjon

Eksport av informasjon

CSV-eksportformater, oversikt

CSV-importformater, oversikt

Beskrivelse av CSV-filformater