Innkjøp: fanekortet Diverse

I fanekortet Diverse i innkjøpsvinduet vises valutainnstillinger for innkjøpet, språkinnstillinger og hvordan innkjøpet skal avrundes. Du velger også formål med innkjøpet her, samt at det vises hvem som har opprettet og eventuelt endret ordren.

Valutainnstillinger viser innkjøpets valuta og gjeldende valutakurs i valutainnstillingene.

Knappen Historikk åpner et vindu som viser historikk over endringer som er gjort på innkjøpsordren. Når en bruker gjør en endring av antall som bestilles, varemottak og bokføringsinformasjon, logges navn og bruker som har gjort endringen. Slik kan andre brukere få informasjon om hva som er gjort med innkjøpsordren tidligere.

Marker dine eventuelle valg i nedtrekkslistene slik at det passer det aktuelle innkjøpet.

Innkjøpsformål: Dette kan senere benyttes som utvalgskriterium ved utskrift av innkjøpsrapporter fra rapportmodulen.

Avrunding: Innstilling for avrunding. Den avrundingen som foreslås her er arvet fra kontaktkortets innstillinger.

Språk: Innstilling for utskriftsspråk på innkjøpsordre. Det språket som foreslås her er arvet fra kontaktkortets innstillinger.

Lengst nede på fanekortet ser du navnet på den som har opprettet og eventuelt gjort endringer på innkjøpsordren.

Se også:

Om innkjøpsmodulen

Innkjøpsrgisteret

Valuta

Valutainnstillinger