Favorittrapporter

Fil - Skriv ut - Favoritt

Rapportene du skriver ut ofte kan legges opp som favorittrapporter. Definer et fast utvalg for rapporten og gi den et eget navn og beskrivelse.

Rapporten skrives deretter ut direkte fra Favoritt i Rapportmodulen. Velg Fil - Skriv ut - Favoritt for å komme dit. Rapportene kan også samles i egne rapportpakker for å effektivisere utskrift av flere rapporter, eller for å øke oversikten i vinduet.

Slik skriver du ut en favorittrapport

1. Velg Favoritt til venstre i vinduet.
  2. Velg rapporten du ønsker å skrive ut. Du kan også velge en av rapportene fra en rapportpakke.
  3. Klikk Skriv ut.

Rapporten blir nå skrevet ut, eventuelt med det faste utvalget som er lagret med favorittrapporten.

Slik skriver du ut en rapportpakke

1. Velg Favoritt til venstre i vinduet.
  2. Velg rapportpakken du ønsker å skrive ut.
  3. Klikk Skriv ut.

Alle rapportene i pakken blir skrevet ut, hver av dem med det faste utvalget som eventuelt er lagret med hver rapport.

Pliktige rapporter

Rapporteringskravene varierer fra bedrift til bedrift. En god oversikt får du i Regnskapsguiden hos Altinn: Regnskapsguiden (ekstern lenke).

Brønnøysundsregistrene har også en oversikt over hvert foretaks oppgaveplikter: Oppgaveplikter, Brønnøysundsregistrene (ekstern lenke).

Mamut Business Software har ikke alle rapporter, men tallene som skal rapporteres er tilgjengelig i regnskapssystemet.

Av de rapportene som er tilgjengelige i Mamut Business Software er det to som er pliktige:

Se også:

Innstillinger for favorittrapport

Innstillinger rapportpakke

Rapportmodulen