Innstillinger for rapportpakke

Før du kan sette innstillinger for en rapportpakke må du opprette en rapportpakke. Deretter kan du klikke Innstillinger og gjøre endringer og sette innstillinger.

Slik oppretter du en Rapportpakke

1. Velg Fil - Skriv ut, og klikk Favoritt.
  2. Klikk Ny rapportpakke. Dette åpner vinduet Innstillinger rapportpakke.
  3. Skriv inn et beskrivende Navn på rapportpakke.
  4. Gi eventuelt utfyllende informasjon om rapportpakken under Notat. Notatet vil vises i feltet Beskrivelse når du velger rapportpakken under Favoritt.
  5. Flytt rapportene som skal inngå i pakken fra vinduet Inkluderes, ikke til vinduet Inkluderes. Dette gjøres ved å dobbelklikke på rapportene i listen til venstre, eller ved å merke dem og klikke på pilene mellom de to feltene.
  6. Klikk OK.

Rapportpakken ligger nå under Favoritt med oversikt over alle rapportene som inngår i pakken.

Merk! Du kan redigere rapportene i pakken senere om du ønsker dette ved å markere rapportpakken i listen og klikke Innstillinger Favoritt i verktøylinjen. Les mer i Innstillinger for favorittrapporter.

Se også:

Rapportmodulen

Favorittrapporter

Innstillinger favoritt

Om Utvalg

Rapportredigering