Duplisere tilbud/ordre/faktura

Ved hjelp av en veiviser kan du enkelt duplisere et tilbud, en ordre eller en faktura til en eller flere av dine kunder. Dupliseringsveiviseren startes via knappen Dupliser i Tilbud- eller Ordre/Faktura-modulen.

Slik kopierer/dupliserer du et tilbud, en ordre eller en faktura

1. Velg Vis - Tilbud/Ordre/Faktura og klikk Tilbudsregistrering eller Ordreregistrering.
  2. Finn frem tilbudet/ordren/fakturaen du ønsker å duplisere.
  3. Klikk knappen Dupliser i knapperaden øverst i modulen.
  4. Veiviseren åpnes og du kan velge til hvilke kunder du ønsker å duplisere.
    Aktiv: Tilbudet/Ordren vil bli duplisert til samme kunde som du dupliserer fra.
    Alle:> Tilbudet/Ordren vil bli duplisert til alle kunder i kontaktregisteret ditt. Du vil likevel senere i veiviseren kunne plukke ut enkeltkunder fra utvalget.
    Utvalg: Velger du Utvalg kan du spesifisere utvalget som det skal dupliseres til. Les mer i Utvalg.
    Du kan merke av for å Gå direkte til oversiktsrapport over hvilke kunder som er med i utvalget, men dette anbefales kun dersom du har utført prosessen tidligere.
    Som standard vil Vis statusrapporter være merket av. Underveis i veiviseren vil du kunne skrive ut en rapport som viser hvilke kunder det blir opprettet tilbud/ordre til. Du kan fjerne markeringen dersom du ikke ønsker å se statusrapporter i forbindelse med dupliseringen.
  5. Klikk Neste og følg veiviseren.
  6. Klikk Ferdig i siste steg i veiviseren for å starte selve genereringen av tilbud/ordre. Vær oppmerksom på at denne funksjonen ikke kan angres.

Etter at tilbudene/ordrene er generert kan du jobbe videre med disse i de respektive modulene og effektuere når det måtte passe deg.

Se også:

Om tilbud

Ordre/Faktura

Utvalg