Opprette nye dokumentmaler for tilbud

I dokumentmodulen har du mulighet til å opprette og redigere dokumentmaler for tilbud. Disse vil være tilgjengelige når du velger å Skrive ut tilbud til Microsoft Word fra tilbudsregisteret. Les mer i Skrive ut et tilbud.

Les mer i Om dokumentmaler.

Slik oppretter du en ny dokumentmal for tilbud

1. Klikk Vis - Dokument - Dokumentmaler, og velg Tilbudsmal i nedtrekkslisten Modul.

2. Klikk Ny i verktøylinjen.
  3. Angi ønsket informasjon i vinduet som åpnes:

Program: Dette feltet vil alltid være forhåndsutfylt med "Word", og vil ikke kunne endres.
    Malnavn
    : Angi ønsket navn på dokumentmalen. Merk at malnavnet ikke vil kunne redigeres etter at malen er opprettet.
    Beskrivelse
    : Angi eventuelt en kort beskrivelse av dokumentmalen. Feltet er begrenset til 50 karakterer.
    Basert på mal
    : Den nye malen må opprettes basert på en eksisterende mal. Velg ønsket mal fra nedtrekkslisten.
  4. Klikk OK når dette er gjort. Dokumentmalen vil nå åpnes.
  5. Rediger malen etter behov ved f.eks. å sette inn logo, tekster og øvrige elementer som du ønsker skal inngå i malen.
  6. Klikk Lagre når du er ferdig med å tilpasse malen, og lukk Word.

Dokumentmalen er nå klar til bruk.

De nye malene vil lagres på samme filbane som de eksisterende dokumentmalene for tilbud, og vil kunne redigeres eller slettes via dokumentmodulen.

Se også:

Om dokumentmaler

Skrive ut et tilbud