Skrive ut et tilbud

Vis - Tilbud/Ordre/Faktura - Tilbudsregistrering

Avhengig av hvordan du oppretter tilbudene (gruppetilbud, repeterende tilbud osv.), kan de skrives ut enten ett og ett, eller du kan skrive ut et utvalg av alle opprettede tilbud i modulen.

Tilbudet kan sendes til skriver, e-post, telefaks, overføres til Microsoft Office Word, eller til forhåndsvisning på skjerm. Har du installert en PDF-skriver, kan tilbudet også opprettes som PDF.

Slik skriver du ut et tilbud

1. Klikk på Skriv ut (Ctrl + P) i verktøylinjen for å skrive ut tilbud.
  2. Velg mellom enkelt Tilbud, Tilbud avansert eller Tilbud med giro.

3. Velg om du vil skrive ut Aktivt tilbud eller et Utvalg tilbud, og klikk Neste.
  4. Valgte du å skrive ut et Utvalg, setter du ønskede egenskaper for tilbudene du skal skrive ut, og klikker Neste.
  5. Velg hvordan du vil skrive ut tilbudet, og klikk Fullfør.
  6. Valgte du å skrive ut til Microsoft Office Word, vil du nå få opp et vindu der du velger dokumentmal for utskriften(e). Marker ønsket mal, og klikk OK.

Tilbudet skrives nå ut.

E-post: Du kan skrive ut til e-post. Programmet vil da automatisk konvertere utskriften til PDF-format og legge dette som vedlegg til en e-post til mottakeren.

Tips! I firmainnstillingene for kontaktoppfølging, og på selve kontakten/kontaktpersonen, kan du styre metode for forvalg av Standard e-postmottaker. Se mer i Firmainnstillinger for Kontaktoppfølging.

Microsoft Office Word: Velger du Microsoft Office Word, vil det opprettes et Word-dokument basert på en dokumentmal for tilbud. Du kan opprette nye og redigere eksisterende dokumentmaler fra menyen Vis - Dokument - Dokumentmaler, der du velger modul Tilbudsmal fra nedtrekkslisten. Du kan lese mer om hvordan du oppretter dokumentmaler for tilbud i Opprette nye dokumentmaler for tilbud.

Se også:

Opprette et tilbud

Om tilbud

Utvalg

Om dokumentmaler

Opprette nye dokumentmaler for tilbud

Om dokumenter

Opprette oppfølgingsaktiviteter

Om e-post i programmet