Om salgsprognose

Salgsprognose funksjonaliteten hjelper deg å forutse selskapets fremtidige salg, basert på en status som settes på tilbud eller ordre. Denne statusen reflekterer sannsynligheten for at salget gjennomføres. Denne funksjonaliteten er tilgjengelig i Mamut Business Software.

Det finnes fem statuser for å bestemme sannsynlighet for salg (lead, behovsanalyse, møte, kontrakt og venter på informasjon), disse kan settes på tilbud/ordre og vil resultere i en grafisk fremstilling av ditt potensielle fremtidige salg. Den grafiske fremstillingen vises under Status arbeidsområdet i Mamut Business Software. Grafikken inneholder en link som åpner en list over alle tilbud/ordre i salgsprognosen. Denne listen kan skrives ut eller eksporteres til Microsoft Excel.

Se også:

Kom i gang med salgsprognose

Salgsprognose liste

Ordre/Faktura-registeret

Tilbudsregisteret

Firmainnstillinger for Tilbud/Ordre/Faktura