Regnskapsinnstillinger: Altinn

I firmainnstillingene for Altinn registrerer du din Datasystem ID og ditt Passord for Altinn. Dette må gjøres før du kan sende inn skjema til Altinn. Du finner din datasystem ID og passord i administrasjonsmenyen på Altinn-portalen. Du kan lese mer om hvordan du registrerer firmaet ditt som et datasystem på Altinn-portalen i Kom i gang med elektronisk innsending til Altinn.

Du kommer til innstillingene for Altinn ved å gå til Vis - Innstillinger - Regnskap - Modulinnstillinger - Altinn.

Se også:

Kom i gang med elektronisk innsending til Altinn

Sende inn skjema til Altinn

Skjemaer sendt til Altinn