Om visningen Brukere

Visningen Brukere viser en liste over alle brukere som er tilknyttet dine Mamut-tjenester og -produkter. Du kan opprette en ny bruker med eller uten tilgang, gi tilgang til eksisterende brukere og redigere/fjerne tilgang til produkter/tjenester for eksisterende brukere.

Gjennom denne skjermen kan du også styre invitasjoner som er sendt til bruker. Panelet Invitasjon innholder informasjon om invitasjoner som du har sendt til brukere. Her har du muligheten til også å se brukerens navn og Mamut ID, utløpsdato og status på invitasjonene.

Merk! Visningen Brukere er kun tilgjengelig for Administratorer.

Se også:

Opprette en ny bruker

Gi tilgang til tjenester for en eksisterende bruker

Redigere kontaktinformasjon for brukere

Fjerne tilgang til produkter/tjenester

Brukertilgangsroller i myMamut

Mamut ID

myMamut