Opprette innkjøp fra én leverandør

Innkjøp basert på ett eller flere produkter fra en leverandør er ett av fire alternativer for å angi grunnlag for hvilke produkter som skal kjøpes inn ved hjelp av innkjøpsveiviseren.

Veiviseren startes fra innkjøpsvinduet. Klikk på pilen ved siden av Ny-knappen, og velg Ny med innkjøpsveiviser. Du kan også starte innkjøpsveiviseren direkte fra skrivebordet.

Steg 1

Ett eller flere produkter fra en leverandør - dette valget innebærer at du kan velge ett eller flere produkter fra en bestemt leverandør.

Klikk Neste.

Steg 2

I dette vinduet velger du Grunnlag for antall som skal kjøpes inn av hvert produkt. Nivåverdiene for disse alternativene er angitt i produktregisteret for hvert enkelt produkt.

Klikk Neste.

Steg 3

Her vises en liste over alle leverandører. Velg hvilken leverandør du vil kjøpe inn fra.

Klikk Neste.

Steg 4

Du har nå utført utvalget og gjort alle innstillinger for innkjøpsforslaget. Klikk Fullfør for å gjennomføre utvalget/innstillingene, og fortsette i vinduet Produkter som skal kjøpes inn.

Merk! Klikker du Avbryt vil ikke innstillingene for utvalget lagres.

Se også:

Produkter som skal kjøpes inn

Innkjøpsveiviseren

Opprette innkjøp på grunnlag av salgsordre

Innkjøp basert på lagerbeholdning

Innkjøp basert på produkter/produktgruppe