Produkter som skal kjøpes inn

Vinduet Produkter som skal kjøpes inn vises inaktivt i bakgrunnen til du har gjort deg ferdig med innkjøpsveiviseren, og gjort alle nødvendige innstillinger for innkjøpsforslaget.

Den øverste listen viser en linje for hvert produkt som skal kjøpes inn. Innholdet her er utfylt på grunnlag av innstillinger som er gjort tidligere i veiviseren.

I nedtrekkslisten øverst til høyre velger du om du vil vise eller skjule leverandører som en liste i vinduets nedre del.

Slik går du frem for å fullføre innkjøpet

1. Klikk Ny for å legge til et produkt fra en produktliste. Ved å trykke på pilen ved siden av Ny-knappen kan du velge Legg til alle fra utvalg for å legge til alle produktene i henhold til utvalget som er gjort tidligere i veiviseren.

1. Gjør eventuelle endringer i kolonnene Bestiller, Lager, Lokasjon og Leverandør.
    Klikk
    Opprette Leverandørtilkobling dersom du vil knytte produktet mot en leverandør.

1. Klikk Opprette innkjøp for å opprette et nytt innkjøp.
    Dersom det finnes ubehandlede innkjøp for leverandøren, får du her muligheten til å legge til produktlinjene på et eksisterende innkjøp. Finnes produktet på innkjøpet fra før, vil antallet endres.

Når bestillingen er gjort, flyttes innkjøpet til status Bestilt, og når varene mottas, registreres et Varemottak.

Se også:

Innkjøpsregisteret

Innkjøpsveiviseren

Knytte en leverandør til et produkt

Registrere varemottak