Innkjøp, ikke mottatt

Her ser du alle innkjøpene fra innkjøpsmodulen som har status Bestilt, og hvor ikke alle varene er mottatt. Ved å markere et av innkjøpene i den øverste listen ser du alle tilhørende produktlinjer i nedre del av vinduet.

Når varene ankommer kan du i dette bildet registrere varemottaket. Alternativt kan varemottaket registreres i innkjøpsmodulen.

Slik registrerer du varemottak for et innkjøp

1. Velg om innkjøpene som har planlagt leveringsdato i fremtiden skal vises ved å merke av for Vis innkjøp med planlagt leveringsdato frem i tid. Dette refererer til feltet Planlagt leveringsdato i innkjøpsmodulen. Dersom du merker av for dette vil bare disse innkjøpene vises. I motsatt fall vises bare de med dagens dato eller eldre.

2. Klikk Varemottak. Les mer om videre registrering av varemottak her.

Ved å klikke på pil-knappen til høyre for Opprette aktiviteter kan du opprette skreddersydde aktiviteter. Du bestemmer selv innholdet i aktivitetene og hvilke moduler aktivitetsmalene skal være tilgjengelige i.

Se også:

Innkjøpsregisteret

Varemottak

Om lagermodulen

Aktivitetsmaler