Grafisk

Under Grafisk i huvudboken finns flera alternativ för grafisk visning av olika ekonomiska förhållanden i företaget. Det finns en rad ämnen att välja mellan och det går vid behov att filtrera dem ytterligare efter avdelning och projekt. Dessutom går det att välja mellan två- eller tredimensionella linje- och stapeldiagram.

Så här gör du:

1. Välj Visa - Redovisning - Huvudbok.
  2. Klicka knappen Grafisk.

3. Välj först önskat redovisningsår i rullgardinsmenyn överst till vänster.
  4. Välj sedan vad du vill se en grafisk illustration av. Med hjälp av knappen till höger om rullgardinsmenyn kan du välja i en trädstruktur med samma innehåll som rullgardinsmenyn.
  5. Du kan också välja om du vill se en grafisk framställning i form av linjer eller staplar. I den här listan kan du välja mellan två- och tredimensionell framställning.
  6. I de andra rullgardinsmenyerna väljer du om du vill ha en framställning för en bestämd avdelning eller ett bestämt projekt.

En grafisk framställning har nu genererats.

Se även:

Huvudbok

Framtida kassaflöde