Resultat

I Resultat i huvudboken kan du se rapporter som ger dig en översikt över centrala siffror i redovisningen. Raderna visar saldoposter från redovisningen och kolumnerna fördelar dem över en tidsperiod. Utöver standardrapporterna kan du dessutom skapa och redigera dina egna rapporter.

Så skapar du rapporter:

1. Välj vilket Räkenskapsår som ska ligga till grund för resultatrapporten.
  2. Välj Rapportinställningar via listan i mitten av verktygsfältet. Detta bestämmer vilka rader som ingår i rapporten. De färdigdefinierade inställningarna kan redigeras och du kan skapa nya om så önskas. Läs mer i Rapporter för Nyckeltal/Balans/Resultat.
  3. Välj Kolumninställningar genom listan till höger i verktygsfältet. Detta bestämmer vilka tidsintervaller raderna från rapportinställningarna ska fördelas på. Du kan skapa egna kolumninställningar om så önskas. Läs mer i Skapa och redigera kolumninställningar.

Rapporterna har nu skapats/ändrats.

Se även:

Rapporter för Nyckeltal/Balans/Resultat

Kolumninställningar

Balans

Nyckeltal

Huvudbok