Nyckeltal

I Nyckeltal i huvudboken kan du se rapporter som ger dig en översikt över centrala siffror i redovisningen. Raderna visar saldoposter från redovisningen och kolumnerna fördelar dem över tidsperioden. Utöver standardrapporterna kan du skapa och redigera dina egna rapporter.

Så här skapar du rapporten:

1. Välj vilket Räkenskapsår som ska ligga till grund för nyckeltalen.
  2. Välj rapportinställningar genom listan i mitten av verktygsfältet. Detta bestämmer vilka rader som ingår i rapporten. De färdigdefinierade inställningarna kan redigeras och du kan skapa nya om du vill.
  3. Välj kolumninställningar genom listan till höger i verktygsfältet. Detta bestämmer vilka tidsintervaller raderna från rapportinställningarna ska fördelas på. Du kan skapa egna kolumninställningar om du vill.

Rapporten har nu skapats.

Se även:

Rapporter för Nyckeltal/Balans/Resultat

Kolumninställningar

Resultat

Balans

Framtida kassaflöde

Huvudbok