Om appen Mobile Scanner

Visma Mobile Scanner är en app till din smarttelefon. Använd den för att ta bilder av dina kvitton eller fakturor, spara och skicka dem digitalt till Mamut Business Software. Genom att använda appen minskar du risken att kvitton glöms bort. Ekonomiavdelningen eller redovisningsbyrån får in underlagen på sekunden och kan bokföra dessa direkt.

Appen är tänkt att göra ditt dagliga arbete enklare. Dock måste du uppfylla de lagliga kraven. Därför är det nödvändigt att du också sparar originalkvittot/fakturan.

Genom att länka dina dokument till dina verifikat, slipper du leta fram fakturor och kvitton i pärmar om du till exempel behöver kontrollera en kontering.

Ladda ner gratisappen från Google Play eller App Store.

Obs! För tillfället har appen bara stöd för operativsystemen Android och iOS (iPhone).

Se även:

Visma Mobile Scanner-integration

Aktivera/inaktivera Visma Mobile Scanner-integration

Kom igång med appen Visma Mobile Scanner