Visma Mobile Scanner-integration

Du kan länka bilder på kvitton och fakturor som du laddat upp från appen Visma Mobile Scanner till dina verifikatsregistreringar. Om du har lagt till kommentarer till din bild i appen, kommer dessa också att visas.

Dessutom kan du också länka andra lokala filer och bilder till verifikat.

Observera att verifikaten först måste sparas innan du kan länka en fil/bild.

Länka filer

Med ikonen Bilagor i Verifikatsregistreringen kan du länka dokument till dina verifikat. Om du har laddat upp bilder från appen Visma Mobile Scanner, kommer de att visas här.

Du kan också länka andra lokala filer genom att klicka Länka lokal. I rullgardinsmenyn till höger i panelen, kan du välja att Visa alla, Visa olänkade eller Visa länkade bilagor.

Din uppladdade bild kommer att ha en gul ram, vilket betyder att den inte blivit länkad till verifikatet än. För att länka en bilaga markerar du kryssrutan i bilden och sedan klickar du på Plus-knappen.

För att ta bort länken till en bilaga, markerar du helt enkelt kryssrutan och klicka sedan på Minus-knappen.

Det finns också möjlighet att spara din bild lokalt på din PC genom att klicka på Spara-knappen. Om du vill radera din bild, klicka på Radera-knappen.

Om din uppladdade bild från Visma Mobile Scanner inte dyker upp i Bilagor-panelen, kan du behöva klicka på Uppdatera-knappen för att uppdatera panelen.

Lägg till anteckningar

I panelen Anteckningar kan du lägga till anteckningar och kommentarer till dina verifikat. Det är bara att skriva in en text i fältet. Om du har lagt till en kommentar i appen Visma Mobile Scanner, kommer den att också att visas här efter att du har laddat upp din bild och länkat den. När du har lagt till din anteckning, kan du spara ditt verifikat på vanligt vis.

Se även:

Om appen Mobile Scanner

Aktivera/inaktivera Visma Mobile Scanner-integration

Kom igång med appen Visma Mobile Scanner