Underhåll av tjänsten

Visma står för allt underhåll av programmen i tjänsten. Du blir underrättad i förväg vid större uppdateringar av Mamut Business Software och eventuella uppgraderingar av Microsoft Office.

Mindre underhållsarbete i tjänsten utförs huvudsakligen efter normal arbetstid (kl. 07.00 - 17.00). Du blir underrättad om detta bara om tjänsten berörs på ett väsentligt sätt. Denna information kan ges på kort varsel beroende av hur viktigt underhållsarbetet är samt innehåller information om hur du kommer att påverkas.

Uppdatering av programvara

Visma ser till att du har tillgång till nyare versioner av all programvara.

Se även:

Tilläggsprodukter

Mamut Application Hosting

Att använda tjänsten

Nyttiga länkar

Vanliga frågor