Säkerhetskopia till redovisningsbyrå

Om du vill skicka en säkerhetskopia av en eller flera företagsdatabaser till din redovisningsbyrå/revisor markerar du detta alternativ i guiden Säkerhetskopiering.

Du kan välja vilken företagsdatabas som ska inkluderas i säkerhetskopian. Det är inte möjligt att säkerhetskopiera många företagsdatabaser samtidigt när du skapar en säkerhetskopia till redovisningsbyrå. Om du vill kopiera flera företagsdatabaser måste du gå igenom guiden en gång för varje företagsdatabas.

Säkerhetskopior avsedda för redovisningsbyråer/revisorer innehåller inte systemfiler, vilket innebär att du och din revisor måste ha samma version av programmet. Om programversionerna inte stämmer överens kan du inte utväxla information i form av säkerhetskopior. Versionsnumret hittar du genom att välja Hjälp - Om.

Obs! Om din revisor ska arbeta med din redovisningsdata för att senare returnera de i form av en ny säkerhetskopia kan du inte samtidigt arbeta i den/de företagsdatabaser som revisorn uppdaterar.

Se även:

Olika sorters säkerhetskopior

Hur skapas en säkerhetskopia?