Hur skapas en säkerhetskopia?

Så här gör du en säkerhetskopia:

1. Välj Arkiv - Säkerhetskopia - Skapa säkerhetskopia och klicka Nästa.
  2. Välj vilken sorts säkerhetskopia som du vill skapa (Standard i detta exempel) och klicka Nästa. Läs mer om Olika sorters säkerhetskopior.

3. Skriv in en Beskrivning av säkerhetskopian om du inte vill använda den som systemet föreslår.

Namn
    : Sökväg och namn på säkerhetskopian föreslås på underlag av inställningarna som du har definierat för säkerhetskopiering. Du kan välja att spara säkerhetskopian på annan sökväg genom att klicka på sökknappen till höger om namnfältet.

Välj Skydda säkerhetskopian med lösenord om du vill registrera ett lösenord. Lösenordet måste då anges för att återställa säkerhetskopian.
  4. Klicka Nästa för att starta säkerhetskopieringen.

Detaljerad information om säkerhetskopian visas när säkerhetskopieringen är slutförd.

Obs! Säkerhetskopiering kan ta lång tid.

Se även:

Olika sorters säkerhetskopior

Säkerhetskopia till redovisningsbyrå

Inställningar för säkerhetskopiering

Hur återställs en säkerhetskopia?

Om säkerhetskopiering