Hur återställs en säkerhetskopia?

Obs! Säkerhetskopior utan systemfiler måste vara av samma version som programmet för att de ska kunna återställas. Läs mer om detta i Om säkerhetskopiering.

Så återställer du en säkerhetskopia:

1. Välj Arkiv - Säkerhetskopia - Återställ säkerhetskopia och klicka Nästa.
  2. Välj Tidigare säkerhetskopia. Välj vilken av de befintliga säkerhetskopiorna du vill återställa. Ange lösenord om du har valt att lösenordsskydda säkerhetskopian.
  3. Klicka på Nästa.
  4. Kontrollera informationen om säkerhetskopian och klicka Nästa.
  5. Läs Viktig information och kryssa i rutan Jag har läst och förstått varningarna ovan. Klicka Nästa.

Säkerhetskopian återställs. Detta kan ta tid, särskilt om datamängden är stor.

Så återställer du en extern säkerhetskopia:

1. Välj Arkiv - Säkerhetskopia - Återställ säkerhetskopia.
  2. Välj Återställ en extern säkerhetskopia och ange sökvägen till den säkerhetskopia du vill återställa. Du kan antingen skriva in sökvägen direkt eller klicka på Bläddra för att hämta säkerhetskopian. Ange lösenord om du har valt att lösenordsskydda säkerhetskopian.
  3. Klicka Nästa.
  4. Kontrollera informationen om säkerhetskopian och klicka Nästa.
  5. Läs Viktig information och kryssa i rutan Jag har läst och förstått varningarna ovan. Klicka Nästa.

Säkerhetskopian återställs. Detta kan ta tid, särskilt om datamängden är stor.

Obs! Programmet stängs automatiskt vid återställning av säkerhetskopia. Du kan starta programmet på nytt när återställningen är slutförd.

Se även:

Om säkerhetskopiering

Om återställning av säkerhetskopia

Hur skapas en säkerhetskopia?

Inställningar för säkerhetskopia