Skicka ett dokument via fax

Dokument som är knutna till en eller flera kontakter kan skickas via fax till kontakterna. Om du vill skicka ett dokument via fax måste faxnumret vara registrerat på kontaktens kontaktkort och dokumentet måste ha skapats eller importerats.

Du kan skicka dokument via fax från dokumentlistan genom att högerklicka på dokumentet och välja Skicka fax, eller genom att klicka på ikonen i verktygsraden, samt via fliken Dokument i alla moduler där den är tillgängligt. Om du vill skicka via fliken Dokument måste du dubbelklicka på dokumentet och sedan klicka på Skicka fax.

Obs! För att kunna skicka dokument via fax från programmet måste du installera Winfax.

Se även:

Inställningar andra program

Hur använda Winfax med programmet?