Projektlista

I Projektregistret kan du registrera dina projekt och ha full översikt över kontakter, order, fakturor, offerter, inköp, aktiviteter, dokument, tid, produkter, anställda och eventuella underprojekt som är knutna till det aktuella projektet.

Projektlistan ger en översikt över alla registrerade projekt.

Genom rullgardinsmenyn överst till höger i fönstret kan du filtrera översikten efter projektens Status.

Du kan öppna projektlistan från projektfönstret genom att klicka på Lista.

Projektlistan kan även öppnas från integrerade moduler, när du har kopplat projekt.

I Användarinställningarna för Projekt kan du markera Öppna automatiskt projektlistan när projektkortet öppnas.

Se även:

Projektregister

Om projektmodulen