Fliken Kontakter

På fliken Kontakter kan du länka kontakter till projekt, ta bort länkar mellan projekt och kontakter och ändra befintliga kontaktuppgifter. Det går också att skicka e-post direkt till kontakten härifrån.

Tips! Du kan högerklicka i listan och välja mellan Gå till kontakt, Gå till kontaktperson och skicka e-post.

Så här lägger du till en kontakt till projektet:

1. Klicka på Koppla när du vill skapa en koppling mellan en kontakt (inklusive kontaktperson) och ett projekt.
  2. I det fönster som öppnas väljer du vilken kontakt och kontaktperson som ska kopplas till projektet. Telefon- och faxnummer infogas automatiskt.

Kontakten är nu kopplad till projektet och du kan öppna kontakten direkt härifrån.

Du kan radera anknytningen med hjälp av Radera-knappen. Själva kontakten raderas inte.

Urval: Om du snabbt vill få överblick över vilka kunder och leverantörer som ingår i projektet, kan du välja Kunder eller Leverantörer i listan Urval. Listan fungerar som ett filter och ger dig den information som du behöver.

Standardkontakt: Du kan markera en standardkontakt för projektet i listan till höger på fliken. Den markerade kontakten visas med fetstil högst upp på fliken.

Tips! Klicka på knappen Skicka e-post för att skicka e-post till den kontakt du har valt i listan.

Se även:

Projektregistret