Fliken Dokument

Visa - Projekt - Projektregister - Dokument

Under fliken Dokument skapar du dokument som rör projektet. Ofta behöver samma dokument skickas till flera kontakter som är involverade i projektet. Klicka i sådana fall på Koppla dokument i fönstret Nytt dokument.

Genom att klicka på Ta bort länk kan du ta bort kopplingen mellan projektet och det anknutna dokumentet. Notera att du då bara tar bort länken till dokumentet, inte själva dokumentet.

Obs! I rullgardinsmenyn Urval kan du markera vilken typ av Microsoft-dokument du vill visa i listan. Med detta filter kan du visa alla dokument eller dokument skapade i Microsoft Excel, PowerPoint, Project eller Word.

Du kan importera dokument med hjälp av knappen för detta. Läs mer om Import av dokument.

Läs mer om hur du skapar nya dokument från denna flik i avsnittet Kontaktuppföljning, fliken: Dokument i Kontaktregistret.

Se även:

Projektregistret