Fliken Inköp

Syftet med fliken Inköp är att du ska få överblick över inköp gjorda i samband med projektet. Du kan även göra ändringar och skapa nya inköpsorder härifrån.

Du kan skapa nya inköp från fliken genom att klicka Ny. Då öppnas inköpsmodulen samt ett nytt inköp där kontaktupplysningar automatiskt fylls i från leverantörens kontaktkort.

Är ett inköp redan kopplad till projektet kan du ändra detta genom att klicka på Redigera knappen.

Val

Du kan använda rullgardinsmenyn Val om du vill få en överblick över de inköp som gjorts i projektet baserat på status. Rullgardinsmenyn fungerar som ett filter och gör det enkelt att hitta önskad information.

Se även:

Projektregistret