Fliken Tidrapportering

Fliken Tidrapportering ger dig en översikt över den tid som är registrerad på projektet. Det går inte att registrera ytterligare tid på denna fliken, men du kan ändra redan registrerade tidskort.

För att registrera ny tid måste du välja Visa, peka på Tidrapportregistrering och klicka på Tidrapportregistrering.

Obs! För att få översikt på timmarna för varje enskilt projekt i förhållande till status, kan du göra ett urval med hjälp av rullgardinsmenyn Urval. Den fungerar som ett filter och gör att listan visar den information du söker efter.

Markera raden du vill ändra och klicka sedan på Redigera. Då öppnas modulen för Tidrapportregistrering och du kan ändra det som behövs.

Se även:

Projektregistret