Hämta webbplatsdata

Funktionen Hämta webbplatsdata används för att hämta förfrågningar som kunder har gjort på din webbplats.

Förfrågningarna genomgår en så kallad datatvätt där informationen från webbplatsen jämförs med uppgifterna i ditt kontaktregister. Nu kan du själv godkänna kundens registrering och på så sätt undvika dubbelregistrering och hålla ordning i databasen.

Visa Order: Här öppnas ett nytt fönster där du kan se tidigare importer av webbplatsdata, strukturerat med tabbar för varje importtyp.

Import av data:

1. Klicka på Start för att starta nedladdningen av data.
    Nu kopplas programmet upp mot Internet och eventuella nya order och aktiviteter söks fram och hämtas till din databas.
  2. Resultatet visas fortlöpande i ett översiktsfönster. Om sökningen inte gav något resultat, stängs fönstret när du klickar på Avbryt.
  3. Klicka på Nästa.
  4. Kontrollera alla förfrågningar och importera eller avvisa dem i Översikt över nya order/aktiviteter. Om du inte hanterar alla förfrågningar direkt kommer de att vara tillgängliga nästa gång du kör importen.

Om du har laddat ner order och aktiviteter blir dessa tillgängliga i modulen Försäljning och fakturering samt i Aktivitetsmodulen.

Tips! Anmälda användare kan skapa Webbplatskonto. Denna kan du redigera i Kontaktregistret på fliken Inställningar under Webbplatskonto.

Se även:

Visa order/aktiviteter

Företagsinformation

Översikt: Skapa en webbplats