Script

Via knappen Script kan du ange egendefinierade script eller script från en tredjepartsleverantör.

Med hjälp av script kan du t.ex. använda dig av trafikspårning hos leverantörer som Google Analytics. Du kan därigenom spåra och analysera bland annat inkommande trafik från Google AdWords-annonser samt vanlig trafik på din webbplats. För att använda dessa exempel måste du infoga ett script från den aktuella aktören.

Placering av script

HTML <Head> tag: Standardplacering för script. Scriptet placeras framför taggen </head> i HTML-koden. Denna placering används bland annat av Google Analytics.

Överst i HTML <Body> tag: Scriptet placeras efter <Body> taggen i HTML-koden.

Nederst i HTML <Body> tag: Scriptet placeras framför </Body> tag i HTML-koden. Denna placering används bland annat av Google Analytics.

Obs! Programvaruleverantören erbjuder inte utveckling eller felsökning av tredjepartsscript.

Se även:

Aktiv webbplats

Ledtexter

Meta tags/Sökord