Aktiv webbplats

På fliken Aktiv webbplats kan du ändra namn på din webbplats, ändra Ledtexter, infoga Meta tags samt Script på din webbplats.

Så ändrar du namn på din webbplats:

1. Gå till Visa - E-handel - Webbplatsinställningar - Aktiv webbplats.
  2. Klicka på Redigera.
  3. Skriv in ett nytt namn.
  4. Klicka OK.

Webbplatsens namn är nu ändrat.

Obs! Ändring av webbplatsens namn visas enbart internt i programmet och påverkar inte din webbadress. Om du vill ändra din webbadress måste du avregistrera din webbplats och registrera igen med önskad adress. Du avregistrerar webbplatsen under Webbplatsinställningar - Admin.

Se även:

Webbplatsinställningar

Hur skapas en webbplats

Ledtexter

Meta tags/Sökord

Script