Ledtexter

Du kan anpassa rubriker och texter på webbplatsen efter eget behov. Du kan bland annat förändra texter som beskriver fält, länkar rullgardinsmenyer etc.

Så här ändrar du ledtexter:

1. Välj Visa - E-handel - Webbplatsinställningar - Aktiv Webbplats och klicka på knappen Ledtexter.
  2. Välj språk för dina ledtexter i webbutiken i listan Språk.
  3. Markera texten du vill ändra i kolumnen Standardvärden.
  4. Klicka i fältet Här ändrar du din egendefinierade text.
  5. Skriv den text du vill ha i stället för texten som stod som standardvärde. (Vill du inte ha någon text så skriver du * i fältet)
  6. Klicka på det ändrade standardvärdet i kolumnen Standardvärden.
  7. Värdet (texten) som du skrev visas i fältet Din egen text.
  8. Uppdatera webbplatsen för att publicera de ändringar du gjort.

Ledtexten har nu ändrats.

Tips! Om du vill ta bort den ändrade ledtexten och återgå till standardvärdet, markerar du bara aktuell ledtext och klickar på Använd standard. Om du vill ändra samtliga ändrade bakgrundstexter till standardvärden, klickar du på Alla som standard.

Se även:

Sökord

Ledtexter

Script

Webbplatsinställningar

Hur skapas en webbplats?

Uppdatera webbplatsen