Regenerera tidrader

I fönstret Regenererar tidrad kan du uppdatera standardvärden för en aktiv tidrad eller för alla rader på tidrapporten. Det kan vara behov för detta vid tillfällen då det gjorts ändringar i produkt- och timkostnader, rabatter eller i timtypsregistret.

Var uppmärksam på att funktionen kan uppdatera Aktiv rad, det vill säga den tidrad som är markerad eller alla rader på den aktuella tidrapporten.

För att uppdatera tidrader ska du klicka på knappen Regenererar tidrad i tidrapportering. Därefter markerar du vilka element du vill uppdatera och klickar OK.

Se även:

Tidrapportering

Timtypsregister

Hur skapas en ny tidrapport?