Inköp, ej mottaget

Här ser du alla inköp från Inköpsmodulen som har status Beställt och där inte alla varor har mottagits. Genom att markera ett av inköpen i den översta listan ser du alla tillhörande produktrader i fönstrets nedre del.

När varorna levereras kan du registrera mottagningen i det här fönstret. Du kan även registrera varumottagningen i inköpsmodulen.

Välj om inköpen med planerat leveransdatum i framtiden ska visas genom att markera Visa inköp med planerat leveransdatum längre fram i tiden. Detta refererar till fältet Planerat leveransdatum i Inköpsmodulen. Om du markerar det här alternativet kommer endast dessa inköp att visas. I motsatt fall visas endast varorna med dagens datum eller äldre.

Registrera varumottagning för ett inköp:

1. Markera det aktuella inköpet och klicka Varumottagning.
  2. Registrera antal mottagna varor i kolumnen Varumottagning. Läs mer i Hur registreras en varumottagning?.
  3. Klicka slutligen på Varumottagning.

Du har nu registrerat varumottagning för det valda inköpet..

Tips! Genom att klicka på pilknappen till höger om Skapa aktiviteter kan du skräddarsy aktivitetslistan. Du bestämmer själv innehållet i aktiviteterna och i vilka moduler aktivitetsmallarna ska vara tillgängliga.

Se även:

Inköpsmodulen

Varumottagning

Om lagermodulen

Aktivitetsmallar