Aktivitetmallar

Med hjälp av lätt tillgängliga aktivitetsmallar i de olika modulerna är det enkelt att skapa nya aktiviteter. Du kan definiera och skräddarsy vilka aktiviteter som snabbt och enkelt ska kunna skapas i var enskild modul.

I de moduler där det är möjligt att direkt skapa aktiviteter finns knappen Skapa aktiviteter i verktygsfältet. Till höger om knappen finns en pilknapp, som öppnar en lista över de aktiviteter som du kan skapa i den modul du befinner dig.

Vilka aktiviteter som ska kunna skapas i modulerna definierar du själv. Genom att klicka på Ny i fönstret Aktivitetsmallar skapar du nya mallar. Vill du redigera befintliga mallar, klickar du på Redigera.

För varje aktivitetsmall du skapar kan du bestämma standardvärden som automatiskt föreslås när en aktivitet skapas utifrån aktivitetsmallen. Observera att standardvärden för uppföljningsaktiviteter upphäver användarinställningar som är gjorda för aktiviteterna.

Se även:

Aktivitetsregister

Redigera aktivitetsmallar