Redigera aktivitetmallar

I redigeringsfönstret för Aktivitetsmallar kan du med hjälp av pilknapparna bestämma för vilka moduler en mall ska vara tillgänglig.

I fältet Namn beskriver du vilken typ av aktivitet som det ska vara möjligt att skapa när man använder aktivitetsmallen. Namnet visas när du klickar på pilknappen till höger om knappen Skapa aktivitet, i de moduler där mallen är tillgänglig.

Under Standardvärden för nya aktiviteter kan du ange Ämne och Starttid för när aktiviteten ska påbörjas, Prioritet, Typ, Status och vem som är Ansvarig för att utföra aktiviteten. I fältet Anteckning kan du registrera mer detaljerad information. Värdena som du anger kommer att föreslås när en ny aktivitet skapas utifrån aktivitetsmallen, men kan upphävas vid behov.

Se även:

Aktivitetsmallar