CRM > Söka efter en kontaktperson

Söka efter en kontaktperson

Kontaktpersonlistan ger dig en översikt över alla dina kontaktpersoner. Här kan du skriva ut till PDF samt söka och filtrera på dina kontaktpersoner,

I maximerad vy kan du söka efter en kontaktperson i alla kolumner och även sortera dina kontaktpersoner genom att klickar på en kolumn. När du söker efter en kontaktperson, på till exempel namn, kan du söka på början på namnet, slutet på namnet eller delar av namnet. I minimerad vy, kontaktpersonlistan med en mindre version av kontaktperson kortet, kan du söka och sortera på kontaktperson och kontakt.

Hur du söker efter en kontaktperson

1. Gå till CRM - Kontaktuppföljning - Kontaktpersonlista.
  2. Skriv in sökkriterier:
  3. När du skriver in ett sökkriteria så ser du att listan uppdateras automatiskt med resultatet.

Nu kan du välja att skriva ut din filtrerade kontaktpersonlista genom att klicka på Skriv ut .

Se även:

Skapa kontaktperson

Om Administrera roller

Version 11.1. Dokumentationen kan beskriva tjänster och/eller funktioner som inte är tillgängliga i din lösning.

Alla rättigheter reserverade © Visma Software AB. Med förbehåll om ändringar/fel. Mamut och Mamut-logotypen är registrerade varumärken av Visma Software AB. Alla andra varumärken är registrerade av respektive företag.