Documentsjabloon bewerken

U klikt op Bewerken indien u de eigenschappen van een documentsjabloon wenst aan te passen en klik op Documentsjabloon openen indien u het sjabloon zelf wenst aan te passen.

Tip! U kunt aangeven welk type documentsjablonen u in de lijst wenst te zien door de betreffende module uit de afrollijst te selecteren.

Zo bewerkt u eigenschappen voor een documentsjabloon:

1. Ga naar Beheer - Document - Documentsjablonen.
  2. Selecteer de betreffende sjabloon en klik op Bewerken.
  3. Voer de gewenste wijzigingen uit.
  4. Klik OK.

De eigenschappen voor de documentsjabloon zijn nu bijgewerkt met uw gemaakte veranderingen.

Zo opent en bewerkt u een documentsjabloon:

1. Ga naar Beheer - Document - Documentsjablonen.
  2. Selecteer de betreffende sjabloon en klik op Documentsjabloon openen.
  3. Voer de gewenste wijzigingen uit, zoals de formattering, het verplaatsen van velden, invoegen van een logo, toevoegen van samenvoegvelden en teksten etc.
  4. Klik op Opslaan wanneer u klaar bent met het bewerken.
  5. Klik op Afsluiten.

De documentsjabloon bevat nu uw gemaakte veranderingen en wordt volgende keer dat u documenten aanmaakt op basis van deze sjabloon getoond.

Tip in Word 2003: Indien u de werkbalk voor het samenvoegen niet ziet in Word, kunt u deze activeren door Beheer - Werkbalken - Samenvoegen (View - Toolbars - Mail Merge) te kiezen in Word.

Tip in Word 2007: Indien u de werkbalk voor het samenvoegen niet ziet in Word, kunt u deze activeren door de bladtab Brief en massaverzendingen - Samenvoegafdruk (Mailings - Start Mail Merge) te kiezen in Word.

Meer informatie:

Eigenschappen voor documentsjablonen

Over documentsjablonen

Venster Documentsjablonen

Nieuw documentensjabloon aanmaken