Nieuw documentsjabloon aanmaken

Zo maakt u een nieuw documentsjabloon aan:

1. Ga naar Beheer - Document - Documentsjabloon
  2. Klik op Nieuw.
  3. Selecteer het programma waarin de sjabloon aangemaakt dient te worden uit de afrollijst. Houd er rekening mee dat het alleen in Wordsjablonen mogelijk is om samenvoegvelden te gebruiken.
  4. Voer de Naam van de sjabloon en een korte Omschrijving waarvoor de sjabloon gebruikt zal worden in.
  5. Geef aan of de Samenvoegbasis relaties of medewerkers dient te zijn.
  6. Selecteer het gewenste type adresinformatie uit de afrollijsten Adres 1 en Adres 2.
  7. Voer indien gewenst notities in.
  8. Klik OK.
  9. Pas de sjabloon aan uw wensen aan. U kunt onder andere samenvoegvelden, logo en teksten invoeren.
  10. Klik op Opslaan wanneer u klaar bent met het aanpassen van de sjabloon.
  11. Klik op Afsluiten.

De documentsjabloon is nu klaar voor gebruik.

Tip in Word 2003: Indien u de werkbalk voor het samenvoegen niet ziet in Word, kunt u deze activeren door Beheer - Werkbalken - Samenvoegen (View - Toolbars - Mail Merge) te kiezen in Word.

Tip in Word 2007: Indien u de werkbalk voor het samenvoegen niet ziet in Word, kunt u deze activeren door de bladtab Brief en massaverzendingen - Samenvoegafdruk (Mailings - Start Mail Merge) te kiezen in Word.

Meer informatie:

Eigenschappen voor documentsjablonen

Documentsjabloon bewerken

Venster Documentsjablonen

Over documentsjablonen