Over de Skype-integratie

Met Skype kunt u uw relaties opbellen vanuit hun relatie- of contactpersoonkaart. U kunt ook gesprekken ontvangen. Als voor het contact een Skype-naam en Skype-nummer geregistreerd is in het adresboek of het bedrijfsadresboek, worden de gegevens van dat contact geopend. Gesprekken met bestaande contacten worden gelogd als activiteiten, zodat u de gesprekkenhistorie voor dat contact later eenvoudig kunt opvragen.

Wat is Skype?

Skype is gratis software en kan worden gedownload van www.skype.com. Met Skype kunt u gratis bellen met andere Skype-gebruikers en rechtstreekse berichten sturen naar andere gebruikers. U kunt ook naar gewone vaste en mobiele aansluitingen bellen, maar daarvoor moet u een tegoed aanschaffen. Het programma wordt op uw computer geïnstalleerd en u heeft audio-apparatuur op uw computer nodig om uitgaande en inkomende gesprekken te kunnen voeren. Er zijn zelfs speciale telefoons verkrijgbaar waarop de Skype-software geïnstalleerd is.

Skype-naam

De Skype-naam is de naam die een gebruiker krijgt wanneer hij zich bij Skype registreert. De naam is de gebruikersnaam die wordt gebruikt wanneer Skype-gebruikers elkaar bellen. U kunt deze Skype-naam voor uw contacten registeren in de contactenkaart en de contactpersonenkaart.

Skype-nummer/SkypeIn

Bij Skype kunt u ook de dienst SkypeIn bestellen. SkypeIn geeft u een normaal telefoonnummer, zodat anderen u kunnen bereiken via een 'normaal' telefoonnummer en met elke willekeurige telefoon. U ontvangt uw Skype-oproepen ongeacht de plaats waar u zich bevindt.

SkypeOut

Als u tegoed aanschaft voor SkypeOut kunt u via Skype bellen naar gewone vaste en mobiele aansluitingen in binnen- en buitenland.

Overige diensten

U kunt diensten bestellen waarmee u gewone vaste en mobiele aansluitingen in binnen- en buitenland kunt bellen. U kunt ook een telefoonnummer bestellen - een Skypenummer - zodat u gesprekken van andere dan Skype-telefoons kunt ontvangen. Meer gedetailleerde informatie over Skype vindt u op de Skype-website op www.skype.com

Meer informatie:

Aan de slag met Skype

Bellen met Skype

Skype-activiteiten