Mamut Enterprise Klant- en PartnerWeb

Met het additionele product Mamut Enterprise Klant- en PartnerWeb kunnen ondernemingen hun klanten aangepaste websites aanbieden. Uw klanten kunnen hun eigen gebruikersaccount met gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken die toegang geeft tot een webshop met speciale prijzen. Dit is zeer effectief voor vaste klanten/klantgroepen waarmee u prijsafspraken hebt gemaakt. Wanneer klanten inloggen worden de betalings- en leveringsvoorwaarden automatisch ingevuld, wat uw klant extra tijd bespaart. Daarnaast hebben klanten met een eigen gebruikersaccount toegang tot myPage. Hier kunnen zij de ordergeschiedenis bekijken en contactgegevens controleren en wijzigen.

Tevens krijgt u hiermee de mogelijkheid om een extra website en webshop aan te maken en heeft u toegang tot extra ontwerpsjablonen.

U kunt er ook voor kiezen om het Mamut-logo niet op uw website weer te geven.

Meer informatie:

Mamut additionele producten en -diensten(externe link)

Wachtwoordinstellingen

Additionele producten

Toegang tot additionele producten

Additionele producten - E-commerce