Over Mamut eZ Publish

Mamut eZ Publish is een eenvoudig publicatiemiddel met complete geraamtes (frames) en functionaliteiten. Hiermee kunt u eenvoudig het uiterlijk en de inhoud van uw website aanpassen. Mamut eZ Publish is een onderdeel van Mamut One.

U kunt eenvoudig en snel het ontwerp aanpassen en nieuwe inhoud toevoegen. Mamut eZ Publish bevat alle hulpmiddelen die u nodig hebt om uw eigen website aan te maken en te wijzigen, zodra u of uw bedrijf daar behoefte aan heeft. Mamut eZ Publish wordt door de meeste webbrowsers ondersteund. Meer informatie over de webbrowsers die worden ondersteund vindt u hier.

Nieuw in Mamut eZ Publish

Een kort overzicht van de nieuwe functionaliteiten en verbeteringen vindt u hier.

Documentatie

De documentatie geeft u toegang tot alle informatie die u nodig hebt om een professionele website met Mamut eZ Publish te maken. Om het meeste uit Mamut eZ Publish te halen raden wij u aan om de documentatie te lezen voor u begint. Meer informatie en veelgestelde vragen (FAQ) vindt u op onze website http://support.active24.nl (externe link).

Meer informatie:

De menu's in het programma

MyAccount

Het beheer van Mamut eZ Publish

Gebruikers en inloggen