De beheerdersmenu's in Mamut eZ Publish

De beheerdersinstellingen in Mamut eZ Publish zijn in twee gedeeltes ingedeeld.

Het gebruikersmenu

Het Gebruikersmenu vindt u rechtsbovenaan de pagina. Via het gebruikersmenu vindt u het Configuratiescherm, waar u de instellingen voor uw website kunt definiëren, Mijn concepten, waar u een lijst vindt van al uw opgeslagen concepten, Sitemap, welke u een overzicht van de website geeft, en Labels, welke een lijst van trefwoorden bevat.

Het menu van Mamut eZ Publish

Het menu van Mamut eZ Publish (beheerdersmenu) wordt, zodra u als beheerder bent ingelogd, in het midden van de website weergegeven. De beschikbare opties zijn afhankelijk van het gebied van de website waar u zich op dat moment bevindt. Gebruik het menu om inhoud van uw website zoals de artikelen, blogberichten, afbeeldingen etc. te beheren.

Toevoegen: De afrollijst bevat de items die u aan het gebied van de website, waar u zicht op dit moment bevindt, kunt toevoegen. Selecteer een item uit de lijst en klik op de knop Hier aanmaken aan de rechterkant van de afrollijst om het betreffende item aan te maken.

Hulpmiddelen: De beschikbare knoppen zijn afhankelijk van het gedeelte van de website waar u zich bevindt. Wanneer u bijvoorbeeld op de knop Bewerken klikt terwijl u een artikel hebt geopend, zal het artikel in de bewerkingsmodus worden geopend. Het menu stelt u in staat om inhoud toe te voegen, te verwijderen, bewerken, verplaatsen, vertalen en meer.

Meer informatie over het toevoegen van inhoud vindt u hier.

Meer informatie:

MyAccount

Gebruikers en inloggen

Over Mamut eZ Publish

De menu's in het programma