Meerdere talen op de website

U kunt uw website in meerdere talen publiceren indien u een Professional of Premium versie van Mamut eZ Publish hebt.

Talen selecteren

In MyAccount kunt u aangeven in welke talen uw website kan worden vertaald. U dient eerst de Geavanceerde weergave te kiezen om de talen te kunnen selecteren. Klik op eZ Beheer in het linkermenu van de MyAccount. Het hoofdvenster geeft de taalinstellingen weer. Kies een taal uit de afrollijst en klik op Wijzigingen opslaan zodra u klaar bent.

Let op! Extra talen zijn permanent en kunnen niet worden verwijderd zodra u deze hebt toegevoegd.

Talen in Mamut eZ Publish

Zodra u de talen hebt geselecteerd zal uw Mamut eZ Publish website de verschillende taalopties in de linkerbovenhoek weergeven. Voor elke taal wordt een afkorting gebruikt.

U kunt talen verbergen door naar Configuratiescherm - Website-instellingen - Taalinstellingen te gaan. Meer informatie vindt u hier.

Meer informatie over het vertalen van uw website vindt u hier.

Meer informatie:

Over het publiceren

Concepten en versies beheren

Inhoud bewerken

De website vertalen